Thai Tchai Tranquility Tea Time - Cadou Organic Bio







Preţ: 179 lei


Universul Esenţelor Pure trezite în timpul Ceremoniei Sacre a Ceaiului.
Acest demers iniţiatic este, de fapt,
o modalitate de a atinge starea de Iluminare,
numită Calea Ceremonială a Ceaiului.
Este condus de 4 principii fundamentale:
Armonia (a fi în armonie cu tine însuţi şi cu întreaga Natură),
Respectul (Crearea unui spaţiu interior al inimii, de deschidere către ceilalţi),
Puritatea (Purificarea fiinţei prin intermediul celor 5 simţuri:
auzul (ascultăm sunetul apei care ne aminteşte de Liniştea interioară);
văzul (armonia estetică a aranjamentelor florale şi a încăperii),
atingerea (atingerea ustensilelor),
mirosul (parfumul aromat al ceaiului)
şi gustul (savurarea ceaiului);
Pacea Interioară (Liniştea).
Contemplarea bolului de ceai în tăcere
înseamnă a deveni Una cu Natura noastră profundă.
Ceremonia Ceaiului este o întâlnire unică,
 a Esenţei pure din noi
cu Esenţa pură din fiinţele ceilorlalţi,
o reuniune în Spaţiul Tăcut al Inimii,
pentru a deveni un Tot, un Întreg.
Este o ocazie unică, irepetabilă
ce semnifică trăirea Clipei Prezente, a Eternului.


Oferă Pacea Eternităţii într-o ceaşcă de Ceai!

Un Cadou Unic, de o Aleasă Simplitate, un Spectacol deosebit, care va uimi şi va încânta!


Cadoul Ceremonia Ceaiului:
Partea centrală a acestui Cadou deosebit prin natura şi aranjamentul său unic o constituie faimosul Blooming Tea (Ceaiul care Înfloreşte). Acest uluitor şi încântător tip de ceai ÎNFLOREŞTE în ceaşca ta văzând cu ochii! De fiecare dată rămâi uimit cum ghemotocul de frunze uscate ÎNFLOREŞTE ca o floare, în curcubee de iasomie pe pat de ceai verde şi crizantemă şi în alte combinaţii de flori şi frunze (vezi imaginile de mai jos)!
O experienţă unică, fascinantă, încântătoare, care transpune mintea în starea Zen de uluire, minunare şi pace beatifică!


Cutie cu Ceaiul care Înfloreşte - o cutie cu 10 sfere de ceai- Acesta este un ceai unic, realizat manual din frunze şi flori care sunt cusute strâns într-o sferă de frunze de ceai de o calitate excepţională! Când este infuzată, sfera de frunze şi flori se deschide treptat, oferind splendoarea unui aranjament floral unic şi gust de neuitat!

Se face din frunze şi flori culese dimineaţa, când sunt încă umede de rouă, apoi sunt sortate, netezite, iar artizanii le rulează în mănunchiuri mici şi le cos cu măiestrie, cu fire subţiri de mătase în diferite forme şi structuri cu inflorescenţe. Cele mai folosite sunt frunzele de ceai verde, ceaiul alb, florile de iasomie, etc. Apoi bilele rezultate din coaserea frunzelor şi a florilor în mănunchi sunt uscate.
Micuţa sferă se pune în ceainic (care trebuie să fie transparent, pentru a putea admira spectacolul înfloririi) , peste ea se toarnă apă fiartă şi se acoperă. Pe măsură ce infuzează, frunzele devin moi şi asistaţi cu uimire la desfacerea mănunchiului şi înflorirea lui într-o inflorescenţă plină de armonie şi echilibru! După cinci-zece minute, se bea ceaiul, care are zeci de arome fine! O experienţă de neuitat!

Vas de bambus, pe care se serveşte Ceaiul Înfloritor (Blooming Tea), împreună cu ceainicul din sticlă, cănile şi suportul de lumănări, pentru a crea o ambianţă unică, plină de armonie, pace şi deschidere, ce permite savurarea Ceaiului Înfloritor într-o stare de minunare, de delicateţe sufletească ce ne face să trecem dincolo de timp şi spaţiu, în starea Zen. Vasul de bambus semnifică suportul lumii fizice care ne oferă toate condiţiile de a o transcende.


Cană ceramică (cu linguriţă) - simbolizează mintea noastră, care mai întâi trebuie să fie curată şi goală pentru a putea primi Iluminarea
Ceainic special din sticlă foarte fină - cu infuzor şi capac de sticlă - semnifică Matricea Universului, Natura, care alchimizează la sânul ei ingredientele preţioase, elixirurile, pentru ca atunci când noi suntem pregătiţi, să le primim cu minunare, candoare şi puritate, descoperindu-ne Esenţa pură.
Set suport din sticlă fină pentru 2  lumânări,
2 lumânări rotunde verzi - simbolul luminii interioare

Cadou potrivit pentru iubitorii de ceai, pentru cei care preferă armonia şi pacea, pentru cei care practică meditaţie şi Zen, pentru gurmanzi şi cei cu gusturi fine şi pentru toţi cei care credeţi că se vor bucura o experienţă unică senzorială şi sufletească.

Cadoul este pregătit cu multă atenţie pentru detalii, într-un aranjament ales, delicat şi armonios decorat.
Include o felicitare, cu un mesaj special din partea dumneavoastră.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...